Tomorrowland opent de deuren van woestijnoase Terra Solis in Dubai

Tomorrowland opent de deuren van woestijnoase Terra Solis in Dubai

Bezoekers van over de hele wereld worden ondergedompeld in een bruisende sfeer aan het zwembad, een unieke glampingervaring en de beste muziek in de Arabische woestijn

Maandag 12 december 2022 - Terra Solis, een unieke woestijnoase in Dubai van de hand van Tomorrowland, heeft zijn deuren geopend. Het oriental-chic glamping & pool resort is elke dag open voor zowel gasten die overnachten als dagbezoekers en strekt zich uit over 371.000 vierkante meter in de Arabische woestijn. De verfrissende bestemming biedt het hele jaar door een bruisende sfeer aan het zwembad, prachtige glamping accommodaties en een leuke feestvibe met de beste muziek en entertainment. 

De legendarische Duitse dj Paul Kalkbrenner, een vaste gast op Tomorrowland, maakte zijn debuut in het Midden-Oosten en speelde een speciale set tijdens de feestelijke opening.

Een nacht onder de sterren
Terra Solis dompelt gasten onder in een oase van rust: een plek waar je kan leven volgens het ritme van de zon, slapen onder de sterren en genieten van hemelse smaken en aroma’s. De woestijnbestemming ligt ver weg van alle drukte tussen de gouden duinen van de Arabische woestijn en haalt zijn inspiratie uit de magie van Tomorrowland en de mooiste sterrenbeelden. Terra Solis telt drie indrukwekkende glamping accommodaties om te overnachten, allemaal vernoemd naar sterren, meteorenzwermen en sterrenbeelden en het hele jaar geopend, waaronder 48 ruime en luxueuze Polaris tenten, 20 Perseid lodges en 6 exclusieve Orion pool lodges. Elk biedt de ultieme combinatie van comfort, luxe en stijl.

Kom tot rust aan het zwembad
Overdag kunnen gasten genieten van een bruisende maar ontspannende sfeer aan het enorme zwembad (één van de grootste in de regio), vergezeld van muziek van verschillende Tomorrowland dj’s en lokale artiesten. Het zwembad beschikt over een groot aantal cabana’s en ligstoelen, de toegang is zowel voor dagbezoekers als gasten die overnachten (dagelijks van 10u tot 19u). ’s Avonds kunnen mensen de ware Tomorrowland-magie beleven tijdens een reeks exclusieve events. Terra Solis biedt ook een ruime keuze aan cocktails en dranken bij de in het oog springende bar centraal aan het zwembad en in de Sala shishabar.

Terra Solis Dubai in cijfers

 • 371.000 vierkante meter
 • 3 glamping accommodaties
  • 48 Polaris tenten
  • 20 Perseid lodges
  • 6 Orion pool lodges
 • 1 prachtig zwembad
 • 2 restaurants & bars
 • Elke dag geopend voor gasten die overnachten en dagbezoekers

Terra Solis Dubai is elke dag open en bevindt zich in Dubai Heritage Vision – 30 minuten vanaf Dubai International Airport (DXB), 25 minuten vanaf de Burj Khalifa en 35 minuten van The Palm Jumeirah.

Terra Solis Dubai Desert Destination by Tomorrowland
​Music – Pool – Tastes – Lodge – Magic
​Van november 2022 tot juni 2023
​Dubai – Verenigde Arabische Emiraten
​Info & reservaties:
terrasolisdubai.com

Debby Wilmsen Press Coordinator & Spokeswoman, Tomorrowland
Jordy Van Overmeire PR Coordinator, Tomorrowland
Over Terra Solis Dubai

Terra Solis is een unieke woestijnoase in Dubai van de hand van Tomorrowland. Gasten van over de hele wereld worden er ondergedompeld in een oriental-chic glamping & pool resort en een oase van rust, verscholen in de Arabische woestijn. Terra Solis is elke dag open voor zowel gasten die overnachten als dagbezoekers en biedt het hele jaar door een bruisende sfeer aan het zwembad, een unieke glampingervaring, hemelse smaken en aroma’s en een leuke feestvibe met de beste muziek en entertainment. Terra Solis haalt zijn inspiratie uit de mooiste sterrenbeelden aan de hemel en heeft enkele iconische Tomorrowland-elementen. Een plek waar je kan leven volgens het ritme van de zon en slapen onder de sterren, geïnspireerd op de magie van het Belgische festival. Daarnaast kunnen gasten de ware Tomorrowland-sfeer beleven tijdens een reeks exclusieve events die worden georganiseerd in Terra Solis.

 

Tomorrowland presents Terra Solis Desert Destination
Music – Pool – Tastes – Lodge – Magic 
Dubai – Verenigde Arabische Emiraten
Info & reservaties: 
terrasolisdubai.com