Tomorrowland gaat eigen woestijnoase openen in Dubai

Tomorrowland gaat eigen woestijnoase openen in Dubai

Terra Solis zal bezoekers van over de hele wereld onderdompelen in de beste muziek, een bruisende sfeer aan het zwembad en een unieke glampingervaring in de Arabische woestijn

Maandag 9 mei 2022 - Tomorrowland gaat in september een eigen woestijnoase openen in Dubai! Terra Solis haalt zijn inspiratie uit de magie van het Belgische festival en de mooiste sterrenbeelden aan de hemel en zal mensen van over de hele wereld verwelkomen in een oase van rust, verscholen in de Arabische woestijn. Overdag kunnen gasten genieten van het zwembad, terwijl ze daarna een nacht onder de sterren kunnen slapen. Reserveren kan vanaf nu via terrasolisdubai.com.

Terra Solis biedt drie adembenemende opties om te overnachten, allemaal vernoemd naar sterren, meteorenzwermen en sterrenbeelden. Met de mooie Polaris tenten, Perseid lodges en de spectaculaire Orion pool lodges kunnen gasten genieten van een uniek verblijf in de Arabische woestijn. Gasten hebben ook toegang tot een prachtig zwembad, iconische Tomorrowland-elementen, een restaurant, een bar en een shishabar.

De unieke woestijnbestemming ligt ver weg van alle drukte en haalt zijn inspiratie uit de magie van Tomorrowland en de mooiste sterrenbeelden – een plek waar je kan ontwaken na een nacht onder de sterren en kan leven volgens het ritme van de zon. Gasten kunnen zich volledig onderdompelen in een onvergetelijke wereld met de beste muziek, een bruisende maar ontspannende sfeer aan het zwembad, hemelse smaken en aroma’s en een unieke glampingervaring tussen de gouden duinen van de Arabische woestijn.

De oriental-chic woestijnoase strekt zich uit over 371.000 vierkante meter en zal een mix bieden van de beste muziek en entertainment met een leuke feestvibe en een uitstekend aanbod qua eten en drinken. Voor gasten wordt Terra Solis een verfrissende en verkwikkende bestemming en de perfecte uitvalsbasis om geweldige woestijnlandschappen te verkennen.

Een nacht onder de sterren
Gasten kunnen hun dag in Terra Solis in alle rust beginnen en genieten van een verkwikkend ontbijt in een rustgevende sfeer op hun eigen patio of in het restaurant aan het zwembad. Terra Solis telt verschillende indrukwekkende glamping opties, waaronder 48 ruime, luxueuze en prachtige ingerichte Polaris tenten en 20 Perseid lodges, de ultieme combinatie van comfort en stijl. Er zijn ook 6 Orion pool lodges, elk met een eigen privézwembad en een grote cabana met terras. De pool lodges, centraal gelegen bij het zwembad, zijn de echte blikvangers en bieden gasten een werkelijk unieke ervaring met een mooi uitzicht over het hele domein.

Heerlijke lunch en diner
Terra Solis zal gasten ook een heerlijke lunch en diner bieden, zowel binnen als aan het zwembad. De food en cocktails bij MESA zijn geïnspireerd op de ‘Tastes of the World’ keuken van Tomorrowland met typische en heerlijke smaken vanuit alle hoeken van de wereld, perfect om te delen.

Gasten kunnen genieten van een ruime keuze aan cocktails en dranken in de in het oog springende bar centraal bij het zwembad en in de Sala shishabar. Daarnaast zullen ze de ware Tomorrowland-magie kunnen beleven tijdens een reeks exclusieve events die worden georganiseerd in Terra Solis.

Terra Solis gaat in september open en bevindt zich in Dubailand, Al Yufra – 30 minuten vanaf Dubai International Airport (DXB), 25 minuten vanaf de Burj Khalifa en 35 minuten van The Palm.

Tomorrowland presents Terra Solis Desert Destination
​Music – Pool – Tastes – Lodge – Magic
​Van september 2022 tot juni 2023
​Dubai – Verenigde Arabische Emiraten
​Info & reservaties:
terrasolisdubai.com

Debby Wilmsen Press Coordinator & Spokeswoman, Tomorrowland
Jordy Van Overmeire PR Coordinator, Tomorrowland
Over Terra Solis Dubai

Terra Solis is een unieke woestijnoase in Dubai van de hand van Tomorrowland. Gasten van over de hele wereld worden er ondergedompeld in een oriental-chic glamping & pool resort en een oase van rust, verscholen in de Arabische woestijn. Terra Solis is elke dag open voor zowel gasten die overnachten als dagbezoekers en biedt het hele jaar door een bruisende sfeer aan het zwembad, een unieke glampingervaring, hemelse smaken en aroma’s en een leuke feestvibe met de beste muziek en entertainment. Terra Solis haalt zijn inspiratie uit de mooiste sterrenbeelden aan de hemel en heeft enkele iconische Tomorrowland-elementen. Een plek waar je kan leven volgens het ritme van de zon en slapen onder de sterren, geïnspireerd op de magie van het Belgische festival. Daarnaast kunnen gasten de ware Tomorrowland-sfeer beleven tijdens een reeks exclusieve events die worden georganiseerd in Terra Solis.

 

Tomorrowland presents Terra Solis Desert Destination
Music – Pool – Tastes – Lodge – Magic 
Dubai – Verenigde Arabische Emiraten
Info & reservaties: 
terrasolisdubai.com